top of page
blabasen_logo_blå_2021.png

INTERN INFORMASJON TIL DEG SOM SITTER HER

Møterom

"Den Nøgne Ø" er det største møterommet og ligger nederst ved SpillFree-hjørnet (kapasitet ca 18 stk). "Munkholmen" ligger vegg i vegg med dette (kapasitet ca 8 stk). "Myken" ligger nært inngangsdøra (kapasitet ca 8) og har videokonferanseutstyr. "Utsikten" (kapasitet ca 13) ligger på inngangssiden og har utsikt mot fjorden. Kursrommet har kapasitet til ca 22 stk.

Rekvisita og kaffe/te

Kaffe/te/frukt er innkjøp til fellesskapet.

Det et lite lager med vanlig kontormateriell som du kan benytte. Er det tomt for det du trenger - skriv det opp på innkjøpslista som henger over printeren.

Parkering

Bilparkering utendørs er gratis. Men man må ha bilen registrert i SmartOblat.

Sykkelen kan stå tørt i sykkelboden.

Ønsker du å ha bilen trygt og tørt så kan du leie deg inn i parkeringskjelleren for ca 1000 kr/mnd.

Blåbasen Facebook-side

Vi har en lukket og intern Facebook-side, "Blåbasen".  Følg oss også gjerne på den åpne Blåbasen Facebook-siden og Instagram.

Booking av møterom

Send møteinnkalling til møterommene fra Outlook og Google calendar, ved å bruke epostadressen (f. eks nogneo@morefish.no). Man får kvittering tilbake om bookingen går gjennom.

Printer

Blåbasen hovedskriver: HP Color LaserJet Flow MFP M880. Vi har en reserveskriver som er litt tregere og har mindre funksjonalitet (står i samlingsarealet). Blåbasen reserveskriver: OfficeJet Pro 7730.

Felles vedlikehold

Alle har felles ansvar for tømming av oppvaskmaskinen. Fat fra kantinen må leveres tilbake. Kaffemaskinen ber om rens med gitt intervaller, og guider dere gjennom prosessen. Rensetabletten man trenger ligger i kaffeskapet. Merk mat i kjøleskapet med navn, og kast mat som har gått ut på dato.

Administrasjon

Kine er på kontoret:

tirsdag (10.30-14.00) 

onsdag (10.30-13.00)

fredag (12.00-15.00) 

Henvendelser av administrativt art kan også rettes til kine@morefish.no

Nett

Det er kablet i veggen på kontorer og møterom. Bruk porten med oddetall. Wifi: Nettverksnavn er Blåbasen. Passord står på møterom eller kan fås av Morefish.

Kantine og møtemat

Kantine og møtemat Kantinen i huset heter Komzi. Se meny og åpningstid på deres Facebook-side. (www.facebook.com/kantineLTP) Du kan bestille møtemat herfra.

Adgangskontroll

Av sikkerhetshensyn ikke slipp inn noen dere ikke vet hvem er.

bottom of page